Usluge

Zaštita na radu

Zaštita na radu je skup tehničkih, zdravstvenih, pravnih, psiholoških, pedagoških i drugih djelatnosti s pomoću kojih se otkrivaju i otklanjaju rizici, odnosno rizične pojave kao što su opasnosti, štetnosti i napori, a koje mogu ugroziti život i zdravlje osoba na radu.

Detalji usluge

Zaštita od požara

Stručne usluge zaštite od požara obuhvaćaju aktivnosti održavanja, te preventivnih mjera sprječavanja nastanka i širenja požara, čiji je cilj smanjenje rizika nastanka požara, odnosno brzo i kvalitetno gašenje požara ukoliko do istog dođe. Potrebno je definirati sve radnje koje je potrebno poduzeti u slučaju nastanka požara.

Detalji usluge

Zaštita okoliša

Naši mladi i iskusnii inženjeri pokrivaju kompletnu uslugu uređivanja iz područja zaštite okoliša, a na osnovi Zakonskih i podzakonskih propisa vezanih uz zaštitu okoliša.

Detalji usluge

Tehnička ispitivanja

Na području cijele Republike Hrvatske, za vas obavljamo ispitivanja i usluge za kojima imate potrebu kod pribavljanja rješenja o zadovoljavanju minimalnih tehničkih uvjeta za početak obavljanja gospodarske djelatnosti, bilo da je riječ o ugostiteljskim objektima, trgovinama, turističkim agencijama, apartmanima ili drugom vidu poslovanja.

Detalji usluge

Cloud sigurnost

Cloud computing je revolucionarni koncept koji nudi novi način pristupa osobnim podacima i aplikacijama, koji više nisu smješteni na računalu već u “oblaku” – što znači da programu, evidencijama i dokumentaciji možete pristupiti s većeg broja uređaja, u bilo koje vrijeme i s različitih lokacija. Sve što je potrebno je internet veza.

Detalji usluge

Vaše jedinstvene potrebe

Svakom klijentu pristupamo individialno kako bismo utvrdili specifične potrebe sigurnosti. Propitkujemo, analiziramo i savjetujemo kako biste bezbrižnim radom fokus stavili na ključne aspekte svog poslovanja.

Zatražite ponudu