Upišite MBA iz sigurnosti na Visokoj školi za sigurnost i uložite u svoju sigurnu budućnost!

14. studenoga 2021.

Tema: Orsus grupa

Jednogodišnji MBA iz sigurnosti atraktivan je studij za stručnjake iz područja sigurnosti, ali i kvalitetna nadogradnja na stečeno obrazovanje u ostalim područjima.

Ovaj MBA studij sigurnosti Vam nudi jedinstvenu priliku za studiranje u području integralne i korporativne sigurnosti. Nakon jednogodišnjeg specijalističkog diplomskog stručnog studija sigurnosti studenti će moći predlagati unapređivanje mjera prevencije za zaštitu zdravlja i sigurnost na radu, zaštitu okoliša i materijalnih dobara, prepoznavati probleme na interdisciplinaran način te iznositi prijedloge u odgovarajućem području sigurnosti i zaštite

MBA Sigurnost je Specijalistički diplomski stručni studij sigurnosti koji je jednogodišnji (2 semestra) studij kojim se stječe 60 ECTS bodova. 

MBA se fokusira na 3 ključna područja koja se bave sljedećim aspektima:

 INTEGRALNA & KORPORATIVNA SIGURNOST

 UPRAVLJANJE RIZICIMA

 POSLOVNA INTELIGENCIJA

Neke od tema uključuju Poslovnu inteligenciju, Strateško upravljanje rizicima, Business Continuity Planning, AML Compliance, Korporativna sigurnost, Umjetna Inteligencija, Cybersecurity, Odrzivi razvoj i zaštita okoliša, Zaštita od terorizma, itd.

Ovaj jedinstveni MBA studij osmišljen je kako bi vam pružio kvalitetno obrazovanje kojim stječete stručni naziv: “stručni/na specijalist/ica inženjer/ka sigurnosti i zaštite” uz naznaku smjera studija s kraticom struč.spec.ing.sec.

MBA Sigurnost je akreditirani studij od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske.

Sljedeći upisni rok
– Rujan, 2022 (OTVOREN)

Visoka Škola za Sigurnost (VSS)  Vam jamči kvalitetno obrazovanje.

Više informacija možete pronaći na linku www.vss.hr

Povezani članci