Tomislav Katić: U Orsus grupi implementirali smo najviše standarde upravljanja!

11. ožujka 2022.

Tema: Orsus grupa

Kao jedna od vodećih hrvatskih tvrtki na području upravljanja sustavima sigurnošću, fokusirajući se na zaštitu na radu, zaštitu od požara, zaštitu okoliša te tehnička ispitivanja, Orsus grupa pruža cjelovita rješenja u skladu sa zakonskim regulativama, čime svojim klijentima uvelike olakšava svakodnevni rad te im omogućuje bezbrižno poslovno djelovanje.

“Imajući izvrsnost na umu, svi naši koraci prema klijentima, ali i prema radnom kolektivu u sebi imaju veliku dozu proaktivnosti. Upravo nas proaktivnost izdvaja od konkurencije, čineći nas pouzdanim partnerom koji analizira i propitkuje potrebe i situacije – kako bi klijentima pružio ono što trebaju, a ne samo ono što traže. Ustupajući relevantne i provjerene informacije, platformu i znanje te prateći promjene na području upravljanja sigurnosti, aktivno stvaramo partnerske odnose sa svojim klijentima”, objašnjava Tomislav Katić, vlasnik Orsus grupe.

Naglasak na sigurnost, kvalitetu i brigu o okolišu

Stoga s ponosom ističe kako je Orsus grupa implementirala koncept integriranog sustava upravljanja s naglaskom na sigurnost, kvalitetu i brigu o okolišu, čime se omogućuje procesni pristup u svakodnevnom radu u skladu s visokim međunarodnim standardima i zahtjevima regulative.

“Dosadašnje rezultate postigli smo uz pomoć znanja, vještina i iskustva naših djelatnika i poslovnih partnera te u skladu s kvalitetom usluga i proizvoda temeljenih na integriranom sustavu upravljanja kvalitetom, okolišem, zaštitom zdravlja i sigurnosti prema najvišim međunarodnim standardima ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 i ISO 45001:2018”, otkriva Katić.

Sustavi upravljanja preduvjet su za učinkovito pružanje usluga i kvalitetno upravljanje poslovnim procesima. Osim sustava upravljanja sigurnošću, koji je od iznimne važnosti, uspostavljen je i primjenjuje se sustav upravljanja kvalitetom sukladan zahtjevima međunarodnog standarda ISO 9001, sustav upravljanja okolišem sukladan zahtjevima međunarodnog standarda ISO 14001, sustav upravljanja zaštitom zdravlja i sigurnošću na radu sukladan zahtjevima međunarodnog standarda ISO 45001. 

Sama činjenica da mnogi partnerski odnosi traju godinama potvrda su kako izvrsnost u poslovanju nije samo filozofija, već i rezultat rada svih zaposlenika Orsus grupe!

Povezani članci