Seminar na temu Inspekcijskog nadzora iz područja zaštite na radu, 22.09.2021.

29. rujna 2021.

Tema: Zaštita na radu

Kao ovlaštena tvrtka za stručne poslove zaštite na radu, 22.09.2021. smo organizirali kratak, zanimljiv i koristan seminar dijelu naših ugovornih partnera gdje smo prolazili temu inspekcijskog nadzora iz područja zaštite na radu.

Seminar je bio namijenjen svim neposrednim rukovoditeljima koji upravljaju radom jednog ili više radnika, stručnjacima zaštite na radu i/ili osobama koje su uključene u svakodnevno obavljanje poslova zaštite na radu.

Imajući izvrsnost na umu, svi naši koraci prema klijentima, ali i prema radnom kolektivu u sebi imaju veliku dozu proaktivnosti. Upravo proaktivnost izdvaja nas od konkurencije, čineći nas pouzdanim partnerom koji analizira i propitkuje potrebe i situacije kako bi klijentima pružio ono što trebaju, a ne samo ono što traže. Ustupajući relevantne i provjerene informacije, platformu i znanje te prateći promjene na području upravljanja sigurnosti, aktivno stvaramo partnerske odnose sa svojim klijentima.

Sama činjenica da mnogi naši partnerski odnosi traju godinama potvrda su kako izvrsnost u poslovanju nije samo naša filozofija, već i rezultat rada svih zaposlenika Orsus grupe.

Naši partneri, i oni koji će to tek postati, u narednom periodu, mogu očekivati seminare i radionice jer najbolje tek dolazi.

Za sigurniji rad uključi ORSUS!

Pripremni materijali uz prigodno osvježenje
Konferencijska dvorana ORSUS grupe
Uvodno predavanje

Povezani članci