ORSUS grupa i ORSUS učilište znatno jačaju svoj odjel zaštite okoliša!

26. travnja 2022.

Tema: Orsus grupa

ORSUS grupa kao jedna od vodećih hrvatskih tvrtki na području zaštite na radu i zaštite od požara u dugoročnim planovima planira se pozicionirati na tržištu kao ključan sudionik i na projektima iz područja zaštite okoliša.

Na taj bi način pružala cjelovita rješenja u skladu sa zakonskim regulativama, čime svojim klijentima uvelike olakšavamo svakodnevni rad te im omogućujemo bezbrižno poslovno djelovanje. S tim ciljem od početka travnja dio našeg uspješnog tima postala je i Antonija Kurilj, mag. ing. chem. ing. – stručnjakinja zaštite na radu i zaštite okoliša.

“Iskustvo u području zaštite okoliša koje sam stekla kroz sudjelovanje u različitim projektima nastojat ću prenijeti i na organizaciju i poslovanje poslovnih procesa unutar Orsus grupe i našim partnerima. Od travnja sam dio radnog kolektiva Orsus grupe sa zadaćom unapređenja odjela zaštite okoliša uvođenjem novih stručnih poslova zaštite okoliša, a kako bi našim partnerima pružili potpunu podršku u vidu stručnog savjetovanja i edukacije, a kasnije i kroz obavljanje stručnih poslova ovlaštenika u području zaštite okoliša – sve u skladu sa zakonskom regulativom i ostalim važećim propisima“, objašnjava Antonija.

U Orsus učilištu, kao predavač, vodit će poslove razvoja novih programa i seminara iz područja zaštite okoliša, a sve u skladu s potrebama tržišta rada.

Antonija je magistrirala na Kemijsko-tehnološkom fakultetu u Splitu te stekla zvanje magistra inženjerka kemijskog inženjerstva. U želji za daljnjim obrazovanjem i napredovanjem u karijeri, trenutno pohađa i sveučilišni interdisciplinarni poslijediplomski specijalistički studij Ekoinženjerstvo. 

“Prepoznali smo prostor za kvalitetne partnere u području zaštite okoliša na tržištu u koji ćemo, mi kao pouzdani partner, kroz svoje proaktivno djelovanje potpuno iskoristiti. Planove, potrebne korake i ciljeve smo postavili. Podsjećam i na temeljne vrijednost tvrtke koje njegujemo, a to su odgovornost, povjerenje i poštivanje, razvijanje timskog rada, pozitivno radno okruženje, proaktivnost, kontinuirano učenje i edukacija i usmjerenost prema partnerima. Upravo zbog svega ranije navedenog vjerujemo u uspjeh“, s optimizmom ističe naša nova kolegica.

Povezani članci