ORSUS grupa je od osnivanja tvrtke sudjelovao u velikom broju projekata u području stručnih poslova zaštite na radu, zaštite od požara i energetskog certificiranja. Nakon dobivanja ovlaštenja za navedene poslove postali smo jedna od najprogresivnijih tvrtki u području navedenih poslova. Kompletan popis odrađenih projekata, dostavljamo Vam na Vaš zahtjev. Ovdje izdvajamo samo mali niz partnera.

POLLEO Sport

Polleo Sport je najveći specijalizirani lanac trgovina sportske i zdrave prehrane za sportaše, rekreativce te ljude koji brinu o vlastitom zdravlju.

Više

LEDO d.d.

Ledo je danas najveći domaći proizvođač industrijskog sladoleda te najveći distributer smrznute hrane, stoga ne čudi što su Ledovi proizvodi prisutni u gotovo svakom domaćinstvu.

Više

PET CENTAR Hrvatska

Danas je Pet centar prepoznat kao vodeća specijalizirana maloprodaja za kućne ljubimce u Hrvatskoj i regiji, s kvalitetom ponude i usluge ...

Više

Croatia Osiguranje d.d.

Dulje od stoljeća Croatia osiguranje prati naše ljude kroz sve nepovoljne okolnosti uzrokovane povijesnim previranjima.

Više

Clover studio

5Clover studio su globalni stručnjaci za mobilni dizajn i razvoj koji rade s nizom tvrtki od Japana do Kalifornije.

Više

JUICE BOX

Juice Box je tvrtka koja već godinama zadovoljava svoje klijente zdravim i ukusnim voćnim sokovima i raw food proizvodima. Njihovi proizvodi ...

Više

Transcom World Wide d.o.o

Our service portfolio is designed around creating smarter people’s experiences, increasing loyalty and driving growth. As a true partner, we actively ...

Više

KONČAR D&ST

Končar – Distributivni i specijalni transformatori d.d. (KONČAR D&ST) kao regionalni lider u proizvodnji distributivnih, srednjih energetskih i specijalnih transformatora do 100 MVA i 170 kV, slijedi tradiciju od 90 godina u proizvodnji elektrotehničkih proizvoda u glavnom gradu Hrvatske, Zagrebu.

Više

JADRANKA d.d. – Mali Lošinj

Još od svojega osnutka, Jadranka d.d. najveće je poduzeće cresko-lošinjskoga arhipelaga koje zapošljava većinu lokalnog stanovništva te ostaje jedan od glavnih ...

Više

ALGEBRA

Algebra je vodeće regionalno informatičko učilište. S 45 vrhunski opremljene učionice prisutni smo u 24 hrvatska grada, a mobilnim učionicama pokrivamo svaki kutak regije. Time činimo najveću edukacijsku mrežu u ovom dijelu Europe. Ponosni smo na više od 300 seminara, 40 programa obrazovanja s upisom zvanja u radnu knjižicu, navršili smo 15 godina, a godišnje školujemo više od 18000 polaznika.

Više

PERFA GRUPACIJA

Perfa-bio d.o.o. jedan je od vodećih proizvođača konzumnih jaja.

Više

Agencija za sigurnost željezničkog prometa

Agencija za sigurnost željezničkog prometa je samostalna i neovisna javna ustanova osnovana Zakonom o Agenciji za sigurnost željezničkog prometa.Agencija je samostalna u obavljanju poslova iz svojeg djelokruga, a za svoj rad odgovara izravno Vladi Republike Hrvatske kojoj podnosi godišnje izvješće o svom radu.

Više

Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture Lučka kapetanija

Lučke kapetanije obavljaju poslove nadzora plovidbe u unutrašnjim morskim vodama i teritorijalnom moru Republike Hrvatske, poslove traganja i spašavanja ljudskih života ...

Više

NAFTALINA

NAFTALINA je obrt za proizvodnju artikla pozicionirana kao jedna od vodećih proizvođača u Hrvatskoj sa tradicijom dugom 33 godina. Tvrtka raspolaže sa 57 educiranih krojača, konstruktora, dizajnera, komercijalista koji sudjeluju u proizvodnom procesu.

Više

Apetit City Restaurant & Bar

Apetit City Restaurant & Bar postao je dijelom urbanog okruženja središta grada - mjesto poslovnih ručkova, polazišna točka večernjih izlazaka te mjesto susreta prijatelja i poznanika. Unutrašnjost restorana, koja odiše opuštenim i modernim tonovima, prostor čini svojevrsnim produžetkom zbivanja na zagrebačkim ulicama i trgovima koji ga okružuju.

Više

OLYMPUS HRVATSKA

Od Olympusova osnutka u Japanu 1919. godine, to poduzeće postalo je vodeći proizvođač inovativne optičke i digitalne opreme u sektorima medicinske i potrošačke elektronike. Već više od 90 godina vodeći su u dizajnu endoskopskih i mikroskopskih uređaja, medicinske i industrijske opreme, fotoaparata i snimača glasa.

Više

Orchem d.o.o.

Orchem d.o.o. tvrtka je na području distribucije i primjene sredstava za zaštitu bilja. Orchem svoje djelovanje na tržištu RH temelji na timu iskusnih i dokazanih stručnjaka kako u promociji i prodaji proizvoda tako i u direktnoj primjeni istih u konkretnoj proizvodnji.

Više

Vodolim Brundula

Vodolim zapošljava pedesetak djelatnika te tri inženjera. Područje djelatnosti značajno se proširilo i sada obuhvaća izgradnju, adaptiranje, opremanje objekata, izrada troškovnika, projektiranje održavanje kuća, stanova i kompleksa te sve radove u građevini.  Vodolim je trenutno konkurentno poduzeće na području velikih instalaterski projekata. Raspolaže modernom tehnologijom, četrdeset godišnjim iskustvom na području instalaterskih radova

Više

V grupa

V grupa je tvrtka specijalizirana za usluge privatne i protupožarne zaštite (tjelesna zaštita, tehnička zaštita, transport novca, redarske usluge, usluge osobne zaštite - tjelohranitelja, usluge vatrogasnih tehničara i outsourcing postojećih vatrogasnih postrojbi)

Više

Obiteljsko gospodarstvo Skelin

U sklopu Obiteljskog gospodarstva Skelin nalaze se 3 luksuzno uređene kuće koje su podijeljene na apartmane i sobe. Unutar svih soba, apartmana, restorana moguće je koristiti bežični internet (WI-FI). Sve sobe i aparmani su klimatizirani.

Više

Hoval d.o.o.

Raznolikost Hoval sustavnih rješenja za grijanje, klimatizaciju i povrat topline, najbolje pokazuju postrojenja u prestižnim projektima širom svijeta.

Više

Požgaj promet d.o.o.

Tvrtka Požgaj Promet osnovana je 1994. godine i bavi se izvođenjem svih vrsta strojarskih instalacija (centralno grijanje, klimatizacije, ventilacije i plin) te instalacija vode.

Više

Klimaproing d.o.o.

Tvrtka KLIMAPROING d.o.o. je osnovana 1993. godine, a glavna  djelatnost je projektiranje strojarskih instalacija, provođenje stručnog  nadzora nad izvođenjem strojarskih instalacija i tehničko savjetovanje.

Više

Partner Elektrik GE d.o.o.

Partner Elektrik GE d.o.o tvrka je koja svoju djelatnost temelji na pružanju usluga tehničke zaštite-privatne zaštite, vatrodojave i plinodetekcije.

Više

Teatar EXIT

nezavisno je kazalište osnovano 1994. godine s ciljem proširivanja kulturne ponude u Zagrebu, Hrvatskoj i inozemstvu.

Više

Tig revizija d.o.o.

Knjigovodstveni ured Tig revizija osnovan je u studenom 1992. godine. Djelatnost započinje pružanjem cjelokupne knjigovodstvene usluge za mala trgovačka društva.

Više

Biokozmetika

Biokozmetika je najveća hrvatska kozmetička, spa i wellness tvrtka. Obiteljska tvrtka koja posluje od 1977.

Više

A2B Express Logistika d.o.o.

A2B Express Logistika d.o.o. je jedno od najvećih domaćih transportnih poduzeća koje nudi raznovrsnu ponudu usluga na svim razinama.

Više

Žuti Mačak

Prije 20 godina postojao je jedan stari žuti mačak i ideja o vrhunskom sportskom odmoru. Danas Žuti Mačak djeluje kao putnička agencija, trgovina sportske opreme, servis i rent ski i bike opreme, kiteboarding škola i verificirani centar specijaliziran za dječje sportske programe.

Više

DOK-ING d.o.o.

DOK-ING is one of the international leaders in production of machines for unmaned landmine clearance.

Više

PROFIL KLETT

Dvadesetogodišnju tradiciju izdavanja udžbenika i drugih edukativnih izdanja nastavljamo kao dio grupacije KLETT, jedne od vodećih europskih izdavačkih kuća edukativnih materijala. ...

Više

OTVORENA TELEVIZIJA ZAGREB

Otvorena televizija osnovana je 25.5.1989.godine. Bila je to prva nezavisna televizija bivše Jugoslavije, osnovana izvan državnoga televizijskog sustava JRT-a. OTV je ...

Više

Dalekovod d.d.

Dalekovod d.d. je moderna organizacija koja pruža usluge inženjeringa, proizvodnje i izgradnje koja je u više od 65 godina svog postojanja ...

Više

Breadclub Zagreb

BreadClub je mjesto u kojem se proizvodi i razvija bolji kruh. Naša svakodnevnica je pečenje ručno rađenog kruha proizvedenog procesom duge ...

Više

OKTAVIJAN d.o.o. – CENTAR 2000

Na parceli, koja svojom ukupnom površinom broji gotovo 13 000 m2, tvrtka Oktavijan d.o.o. izgradila je moderan poslovni kompleks koji će Vas uvjeriti da je zaista moguće imati apsolutno sve na dohvat ruke.

Više

Crveni Nosovi

Orsus grupa ponosni je partner udruge CRVENI NOSEVI. Razumijemo i osjećamo njihovu misiju u pružanju pomoći osobama koje se nalaze u ...

Više

Zmajska pivovara

Zmajska pivovara nastala je 2013. godine kao rezultat dugogodišnje strasti prema vrhunskom pivu i ideje da postave nove standarde na tržištu ...

Više